Een bruiloft in Italië! Inspiratie voor de tekenlessen…

Op 8 juli 2023 trouwde mijn jongste broer Dominic met mijn schoonzus Renée in Fossombrone, Italië. Ik kom uit een gezin van zes, vier broers en een zus op de foto te zien. Een fijn, hecht gezin. De hele familie bij elkaar om deze blijde gebeurtenis te vieren, dat was feest! En volop inspiratie en ideeën voor de teken- en schilderlessen: het bruidspaar zelf, de mooie locatie, de aankleding hiervan voor het feestelijke weekend, het palazzo, de vergezichten, de ijs tuktuk, stijlvolle “summer chic” kleding en bijzondere patronen. Maar juist ook het totaal niet onderhouden, hobbelige, stijle, vol haarspeldbochten zittende weggetje dat naar de feestlocatie leidde had iets bijzonders. Je kwam er allerlei dieren tegen. En de nichtjes en neefjes, zwembad in en uit en lekker met elkaar spelend, zullen dit nooit vergeten. Als je je ogen open houdt is er overal inspiratie te vinden!

Leuk? Deel dan deze pagina!