Tekenles en schilderles volwassenen

Heb je wel eens een leuke foto gemaakt waarvan je denkt, hoe kan ik daar een mooi schilderij van maken? In de les besteden we hier aandacht aan, stap voor stap help ik je op weg. Ook schilderen we naar aanleiding van werken van bekende kunstenaars en hun verschillende stijlen. Bij het kiezen van het onderwerp/de opdracht sluiten we aan bij de actualiteit (bijvoorbeeld tijdelijke exposities in musea). Ook werken we aan de hand van verschillende thema’s zoals het tekenen van een landschap, van dieren en het tekenen van een stilleven. We kijken naar compositie, dieptewerking, kleurgebruik, vorm en toon. Goed leren tekenen is de basis voor schilderen. Tijdens de lessen blijven we hier aandacht aan besteden.

Breng de kunstenaar in je naar boven! Herontdek het plezier en de vrijheid die je als kind in het tekenen had! Ontmoet nieuwe mensen, bevorder je creativiteit, leer nieuwe vaardigheden en maak je eigen, unieke kunst!

  • Door corona kwamen de lessen aan volwassenen tijdelijk stil te liggen. In tussentijd is de vraag naar tekenlessen voor kinderen zodanig gegroeid dat ik me op dit moment alleen op lesgeven aan kinderen richt. Het is nog niet bekend wanneer ik de lessen aan volwassenen weer opstart. Daarom hoop ik dat u, als u op zoek bent, een goede plek zult vinden bij één van de andere teken- en schilderdocenten in Woerden.