Schilderles op de Regenboogschool in Woerden!

Deze week mocht ik schilderles geven in de groepen 4a, 4b, 5a en 5b van de Regenboogschool in Woerden voor het project “Junior Kunstprijs Woerden 650 jaar stad”! De kinderen schilderden een illustratie bij een verhaal uit het boek “Koning Snert” dat de bekende Woerdense kinderboekenschrijfster Tosca Menten speciaal voor deze gelegenheid heeft geschreven. In het verhaal voor de groepen 5 gaat het om een wedstrijd voor de koeien om zich zo mooi mogelijk te maken. Hiermee proberen ze indruk te maken op de jury van de Woerdense koeiemart, want natuurlijk willen ze allemaal winnen! Hierbij kun je de leukste en grappigste dingen bedenken. En dat werd ook gedaan, wat een mooie en originele kunstwerken zijn er gemaakt! Deze knappe koe met stropdas wilde ik jullie niet onthouden… 😉

Leuk? Deel dan deze pagina!